07 augustus 2019 |
0
0
AUG 11
Wanneer:
10:00
Wie:
HKK Onsenoort
Wat:
Wandeling Vlijmens Ven
Waar:
parkeerplaats bij de Venkantbrug in Vlijmen

Wandeling Vlijmens Ven

Zondag 11 augustus voert heemkundekring Onsenoort wandelaars  door het waterbergingsgebied Vlijmens Ven en over de Moerputtenbrug. De wandeling begint om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Venkantbrug in Vlijmen. Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden en aanmelden is niet nodig.

Peter van de Velden en Ad Hartjes treden tijdens de wandeling op als gidsen. Peter is de natuurgids en vertelt zeker over het vlindergebied. Ad zal uitleg geven over de uitvoering van het HOWABO-project en over de geschiedenis van het gebied (o.a. over de turfvaart). Zij zullen beiden ook het nodige vertellen over de Langstraatspoorlijn, de Moerputtenbrug en de Venkantbrug.

De Venkantbrug in Vlijmen, waar de wandeling begint. Foto Ad Hartjes

Uitgelichte foto: Prachtige natuur, gefotografeerd vanaf de Moerputtenbrug. Foto Ad Hartjes

7-8-2019 © tekst en foto’s HKK Onsenoort

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee