26 augustus 2019 |
0
0
SEP 11
Wanneer:
19:30
Wie:
Inloophuis TOON
Wat:
Lezing ‘Mantelzorger, van last naar liefde’
Waar:
Jan de Rooystraat 15 Waalwijk

‘Mantelzorger, van last naar liefde’

Monique Branse verzorgt onder de titel ‘Mantelzorger, van last naar liefde’ een lezing over mantelzorg bij Inloophuis TOON. 1 op de 3 volwassenen geeft mantelzorg. Vaak naast een baan, gezin en eigen leven. Maar, hoe zorg jij voor jezelf?

Deze lezing is een persoonlijke interactieve lezing met humor en veel waardering en respect voor alle mantelzorgers en zorgvrijwilligers. Monique Branse heeft zelf 16 jaar ervaring als mantelzorger en is oprichter van JouwLaatsteLevensfase.

Iedereen die met mantelzorg te maken heeft,  op welke manier en in welke fase dan ook, is van harte uitgenodigd. Aanwezigen krijgen een kleine attentie mee naar huis, voor een momentje van aandacht voor een dierbare.

Woensdag 11 september om 19.30 uur bij Inloophuis TOON aan de Jan de Rooystraat 15 Waalwijk. Graag vooraf aanmelden via info@thhw.nl of 0416 652734

26-8-2019 © tekst en foto Inloophuis TOON

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee