24 augustus 2019 |
0
0
SEP 01
Wanneer:
13:00 tot 17:00
Wie:
Zeemanskoor Deining
Wat:
Irish Folk & Shanty festival
Waar:
vesting Heusden

De mannen van de zee

‘De mannen van de zee’, onder deze naam vindt op zondag 1 september het 6e festival plaats, van het Irish Folk & Shanty festival in de vesting Heusden. Op zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur spelen een tiental zanggroepen, afkomstig uit heel Nederland op de terrassen van de horecagelegenheden en gastplekken in de vesting Heusden. Ook gaan tot tweemaal toe zangroepen mee met de rondvaartboot De Wiljo.

De hoofdzakelijk Ierse- en shanty-muziek brengt velen er al jaren toe om deze middag de vesting te bezoeken en te genieten van deze muziek. Zeemanskoor Deining, dat tien jaar bestaat, organiseert voor de zesde keer dit festival. Uiteraard is het zeemanskoor ook zelf te horen. De programma’s vindt u bij elke plaats waar wordt opgetreden, zodat u zelf de keuze kunt maken. De groepen zijn te vinden op drie terrassen op de Vismarkt, bij café Concordia in de Breestraat, bij het Gouverneurshuis in de tuin en op het molenbastion en het molensteiger nabij de stadshaven.

24-8-2019 © tekst en foto Zeemanskoor Deining

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee