14 augustus 2019 |
0
0
SEP 08
Wanneer:
12:00 tot 17:00
Wie:
bestuur Muziekske Blaostumop
Wat:
Blaospopfestival
Waar:
naast de kerk voor Roy’s Diner

Blaostumop heeft het!

Op zondag 8 september vindt in Haarsteeg het eerste Blaospopfestival plaats. Blaospop vloeit voort uit Muziek Rond de Ki-Jos-k. Dit is gestopt nadat café De Harmonie in 2017 haar deuren sloot. Muziekske Blaostumup is dan ook blij aan te kondigen dat er een nieuw uniek muzikaal evenement wordt georganiseerd, waar diverse kapellen uit de regio optredens gaan verzorgen. Het belooft echt een festival van en voor mensen uit de gemeente Heusden te worden. Er is nog ruimte voor enkele blaaskapellen om zich hiervoor in te schrijven. Dit kan via muziekske.blaostumop@gmail.com

Het Bestuur van Muziekske Blaostumop heeft er zin in! “Best spannend om dit nieuwe festival te organiseren. We zijn begin dit jaar met de voorbereidingen van start gegaan en wisten al snel mensen enthousiast te krijgen. We verwachten natuurlijk een dag vol muziek, dans, gezelligheid en unieke klanken. We nodigen dan ook graag iedereen uit naar Haarsteeg te komen. En naast Blaospop te genieten van de kermis”.

Blaospop is vanaf 12.00 uur te beleven op het plein naast de kerk voor Roy’s Diner. Vanaf 17.00 uur kan iedereen genieten van Rockband The Indeps met jaren 60/70 muziek. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door Hart voor Haarsteeg.

14-8-2019 © tekst en afb. bestuur Muziekske Blaostumop

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee