07 augustus 2019 |
0
0
AUG 22
Wanneer:
20:00 tot 21:30
Wie:
Alzheimer Café Heusden
Wat:
Alzheimer Café Heusden
Waar:
Ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30 te Vlijmen

Alzheimer Café Heusden

Op donderdag 22 augustus vindt weer het Alzheimer Café Heusden plaats in ontmoetingsruimte De Hop van zorgcentrum Sint Janshof. Het thema is dit keer: De technologiekoffer.

De technologische ontwikkeling staat niet stil. Er zijn hulpmiddelen die het makkelijker maken bij dementie om met bepaalde situaties en omstandigheden om te kunnen gaan. Vaak is er een drempel om nieuwe technische mogelijkheden in te zetten. We willen u vanavond op een praktische manier kennis laten maken. Ook zijn er tips en adviezen voor mantelzorgers en professionals over de inzet van nieuwe technologische middelen. Gastspreker is Corrie Aarts, werkzaam bij De Wever in Tilburg

Om 19:30 uur gaat het café open. Het programma start om 20:00 uur. Om 21:30 uur eindigt het officiële programma. Het café sluit uiterlijk om 22:00 uur. U bent welkom in het Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251 BE Vlijmen. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig. Voor informatie: Sjef van Herpt tel. 06-37614842, alzheimercafeheusden@gmail.com.

7-8-2019 © tekst Alzheimer Café Heusden, archieffoto Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee