JUL 21
Wanneer:
10:00
Wie:
ANBO
Wat:
wandeling
Waar:
Vertrekpunt is Venkantbrug

Zomerwandeling in de Moerputten

Op zondag 21 juli gaat de vaste gids, Peter v.d. Velden, wandelen met een groep 50-plussers. Deze keer hebben we, gezien de enorme belangstelling van voorgaande jaren, opnieuw gekozen voor de wandeling over de oude spoorlijn en door de Moerputten in Vlijmen. De start is om 10.00 uur en het vertrekpunt is de Venkantbrug. De wandeling zal ongeveer tweeëneenhalf uur duren en is gratis. I.v.m. de mogelijke belangstelling (max. 25 personen) is aanmelden verplicht. Aanmelden kan via mail: vdveldenpj@gmail.com.

13-7-2019 © tekst Ad Dekkers, archieffoto’s Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee