Waarom die zinloze vernielzucht?

Leuke dingen lijken een grote aantrekkingskracht te hebben op vernielers. Wat een lol, nu hangt deze leuke afbeelding bij de Wielerbaan in Nieuwkuijk er gehavend en verwaarloosd bij. Is de Rabobank nog te porren om vader en dochter Vos weer in ere te herstellen? Of misschien een handige amateurschilder of timmerman? Lijkt me een dankbaar klusje voor de vakantie. Overigens mijn complimenten voor de mensen van de Rijvereniging St. Norbertus Vlijmen. Na het weekend tuigpaardenconcours ligt de Heuvelen er weer schoon en opgeruimd bij, op een enkel weggewaaid koffiebekertje na.

9 juli 2019 (c) Tekst en foto van Annelies van der Sanden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee