JUL 15
Wie:
Stichting WielerWereld Vlijmen
Wat:
Wieler toertocht
Waar:
Start bij De Heuvelen in Nieuwkuijk

Vierde RetroToerTocht Wielerwereld Vlijmen

Stichting WielerWereld Vlijmen organiseert op zondag 14 juli a.s., voor het 4e jaar op rij, wederom een unieke RetroToerTocht. De afstand bedraagt ongeveer 70 kilometer, en voert door het land van Heusden en Altena, langs rivieren en door schitterende natuurgebieden. De start is om 10.00u. Er is tevens een tussenstop gepland, t.b.v. de inwendige mens.

Start en finish liggen aan het wielerparcours: “De Heuvelen” van Team Brabant 2000, Nieuwkuijkseweg, te Nieuwkuijk. Op het binnenterrein van het wielerparcours is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Op deze dag vindt daar in de directe omgeving tevens het NK voor masters, in diverse categorieën, plaats. Een mooie gelegenheid om wellicht daar nog even als toeschouwer getuige van te zijn.

De kosten voor deelname aan de retrotoertocht zijn € 5,- inclusief consumptie.

Van de deelnemers wordt verwacht dat ze zich houden aan de voorwaarden zoals die aan fiets en outfit worden gesteld. Zo moeten de fietsen ouder dan dertig jaar zijn. Daarop zijn geen klikpedalen en moderne stuurversnelling toegestaan. De fiets moet technisch in goede staat zijn met remkabels liefst los langs het stuur. Een valhelm is verplicht, zogeheten worsthelmen zijn toegestaan.

De retrotoertochtfietsers verzamelen zich vanaf 09:15 uur, in de tent op het wielerparcours, vanwaar om 10:00 uur vertrokken wordt. Gereden wordt in gesloten formatie, met een maximale snelheid van circa 30 km/h.

Deelnemers kunnen zich per mail aanmelden bij adboelen@home.nl

Zie ook: www.wielerwereldvlijmen.nl

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee