01 juli 2019 |
0
2

Heet buurtzomeravondfeest in De Hop

De temperatuur was zaterdag 29 juni nog dik boven de 30 graden toen het Buurtzomeravondfeest in de tuin van zorgcentrum St. Janshof begon. Wie gedacht had dat deze senioren zich door hittealarmen en andere waarschuwingen binnen lieten houden had het mis. Deze mensen hebben al zoveel meegemaakt, die breng je door een warme dag  niet van de kaart. Onder de luifels, partytenten en parasols waren weinig plaatsjes meer vrij. Het personeel en de vele vrijwilligers waren constant bezig om het publiek te voorzien van hapjes en natuurlijk de verkoelende drankjes. De waterkannen met ijs raakten maar niet leeg. Optredens waren er van onder andere seniorenkoor De Hofzangers, bestaande uit bewoners van St. Janshof, harmonie St. Cecilia uit Haarsteeg en de Fanfare uit Hedel. Ook de jeugdburgemeesters, verantwoordelijk voor het initiatief, waren  aanwezig. In een zeer sfeervol aangeklede omgeving  hadden de senioren en hun bezoekende familieleden of bekenden, niet in het minst door de inzet van de vrijwilligers en personeel, een geweldige avond.

1-7-2019 © tekst en foto’s Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee