JUL 25
Wanneer:
20:00 tot 21:30
Wie:
Sjef van Herpt
Wat:
Alzheimer Café Heusden
Waar:
ontmoetingscentrum De Hop, Sint Janshof

De notaris in Alzheimer Café Heusden

In verband met de te verwachten tropische temperaturen wordt het Alzheimer Café Heusden van donderdag 25 juli geannuleerd. Wij verwachten dat deze interessante bijeenkomst over “De notaris en rechtsbescherming bij dementie” in het najaar alsnog zal worden georganiseerd.

‘De notaris en rechtsbescherming bij dementie’ is het thema van het Alzheimer Café Heusden op donderdag 25 juli.

Iemand met dementie, verliest steeds meer de grip op de wereld. Het is daarom belangrijk om in een vroeg stadium afspraken te maken rondom financiën, zorg en welzijn. Wie mag bijvoorbeeld medische beslissingen nemen als men dit zelf niet meer kan? En wat moet er gebeuren met de financiën? De notaris kan veel betekenen voor mensen met dementie en hun directe omgeving. Bijvoorbeeld hoe om te gaan met wils(on)bekwaamheid? Tijdens deze bijeenkomst wordt door Huijbregts Notarissen & Adviseurs uit Vlijmen ingegaan op diverse begrippen zoals mentorschap, volmacht, bewindvoering en dergelijke.

U bent welkom in het Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251 BE Vlijmen. Om 19:30 uur gaat het café open. Het programma start om 20:00 uur. Om 21:30 uur eindigt het officiële programma. Het café sluit uiterlijk om 22:00 uur. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig. Voor informatie kijk op www.facebook.com/ahcheusden of neem contact op met Sjef van Herpt tel. 06-37614842, alzheimercafeheusden@gmail.com.

8-7-2019 © tekst Alzheimer Café Heusden, foto Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee