JUL 01
Wie:
Het Pieck
Wat:
muziekuitvoeringen
Waar:
Voorste Venne Drunen en SintJanshof Vlijmen

Voorspeelavond muziek bij het Pieck!

Cursisten klarinet, piano en gitaar laten van zich horen

Na een jaar lang steeds maar weer oefenen op hun instrument is aan het einde van het cursus-seizoen het moment aangebroken dat de cursisten aan een breed publiek laten horen waar al dat oefenen toe geleid heeft! De cursisten van Christa van Hulten zijn te horen in het cultuurcafé in de Voorste Venne. Ze toveren zowel zoete klanken als spannende geluiden uit hun klarinet en zullen daar om 18.15 mee beginnen.

Maarten van de Hoven en Frank Lamm houden gezamenlijk een voorspeelavond voor cursisten piano en gitaar in de kapel aan de St. Janshof in Vlijmen. Gierende gitaren en warm getokkel zullen de boventoon voeren, naast melodieuze luisterliedjes. Aanvang van deze avond is 19.00 uur. Zowel de voorspeelavond voor klarinet als die voor gitaar en piano zijn op 1 juli en duren ongeveer 1 uur.

De toegang is gratis.

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee