JUL 06 JUL 07
Wanneer:
10:00 tot 17:00
Wie:
Open Tuinen Midden Brabant
Wat:
Open Tuinen Midden Brabant
Waar:
De Dwerg, Kleinestraat 17 te Drunen e.a.

Open Tuinen Midden Brabant 6 & 7 juli

De zomer barst los met rozenbloei en geur. De borders komen op kleur en het groen is overvloedig.  Tijd om lekker te genieten in je tuin, óf om eens over de heg te kijken bij een ander. Onder de 7 Tuinen in Midden Brabant die dit weekend de poorten open zetten bevindt zich ook de tuin De Dwerg, Kleinestraat 17 te Drunen.

Zaterdag 6 en zondag 7 juli staan de tuinpoorten weer open van de tuinen in Midden Brabant. Je Bent inmiddels al voor het 15e achtereenvolgende jaar van harte welkom in de tuinen.  In de jaren zijn er tuinen die hun poorten al dan niet definitief gesloten hebben en er zijn nieuwe tuinen gekomen die hun plaats in de ronde van de Open Tuinen Midden Brabant hebben ingenomen. De tuiniers zijn trots op hun tuin, hebben die vaak zelf ontworpen en aangelegd en willen je graag mee laten genieten van al het moois. De tuinen liggen niet al te ver van elkaar in Drunen, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, ’s Gravenmoer en Loon op Zand. Pak dus eventueel de fiets en maak er fijne fietstocht van door het mooie Brabantse land. Misschien lukt dat niet in een dag, maar dan plak je er toch nog een dagje bij.

In de diverse tuinen zijn er plantjes te koop. In de Dijkgaerd in Kaatsheuvel is Maria Spapens van De Vaartse Hof aanwezig met haar heerlijke jam uit eigen hof en ook tuinvereniging Groei & Bloei presenteert zich dit weekend.

De 7 Tuinen in Midden Brabant die dit weekend de poorten open zetten zijn:

Tuin De Dwerg, Kleinestraat 17, Drunen tel. 0416-853363 (alleen op zondag open)

Groenhoven, Raadhuisstraat 112, Sprang-Capelle tel. 0416-540540

De Dijkgaerd, Zuidhollandsedijk 1, Kaatsheuvel   www.dedijkgaerd.nl      tel. 0416-272936

De Tuynkamer, Vaartweg 35, ’s Gravenmoer   www.tuynkamer.eu  tel. 0162- 322665

Ons Buiten, Kraanven 10, Loon op Zand,  tel.  0416-363959 (Alleen op zondag open)

Hof ’t Einde, Bergstraat 66, Loon op Zand  www.hofteinde.nl     tel. 0416-365455

Tuinen Landgoed Het Witte Kasteel, Kasteellaan 17, Loon op Zand (allen op zondag open)

De tuinen zijn open van 10.00 tot 17.00 uur en de entree bedraagt € 2,50 p.p.p.t. ,  inclusief een consumptie. Op www.tuinenmiddenbrabant.nl vind je meer informatie over de diverse tuinen en mooie foto’s en kun je een routebeschrijving samenstellen.

29-6-2019 © tekst en foto Open Tuinen Midden Brabant

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee