JUN 24
Wanneer:
19:30
Wie:
Fotoclub Drunen
Wat:
lezing natuurfotografie
Waar:
Bibliotheek Drunen

Lezing Natuurfotografie

Wil jij weten hoe je goede natuurfoto´s maakt? Kom dan naar de lezing over natuurfotografie door natuurfotograaf Gertjan Ketelaars. In samenwerking met de Bibliotheek Heusden organiseert Fotoclub Drunen in de Bibliotheek Drunen deze lezing in navolging van het boek en de expositie (de maand juni nog te zien ) Verrassend Brabant.

Gertjan is een bevlogen natuurfotograaf uit ons eigen Drunen. Hij neemt je deze avond mee in de wereld van natuurfotografie. Van indrukwekkende landschappen tot prachtige vogels, schitterende planten, bloemen en insecten. Voor natuurfotografie moet je veel geduld hebben en vooral ook vroeg opstaan. De natuur is in het vroege ochtend licht vaak op zijn mooist. Gertjan speelt graag met licht en (on)scherpte in zijn beelden. Hij deelt graag zijn passie en kennis.

De lezing “Natuurfotografie door Gertjan Ketelaars” is op maandag 24 juni van 19.30u tot 22.00u in de bibliotheek in Drunen. De entree voor deze lezing bedraagt €2,50 voor leden van de Bibliotheek of de Fotoclub voor niet leden 5 euro. Aanmelden kan via de website van Bibliotheek Heusden.

Workshop Natuurfotografie

Zaterdag 29 juni 10 – 13 uur de Moerputten

Aansluitend aan de lezing “Natuurfotografie door Gertjan Ketelaars” organiseren Fotoclub Drunen en Bibliotheek Heusden een workshop natuurfotografie op zaterdag 29 juni.

Fotoclub Drunen neemt je deze ochtend mee naar natuurgebied De Moerputten tussen Vlijmen en ’s-Hertogenbosch. Tijdens een wandeling door het natuurgebied, die onder andere voert over de prachtige oude spoorbrug ben je volop in de gelegenheid foto’s te maken onder leiding van de leden van Fotoclub Drunen. De leden van Fotoclub Drunen helpen je graag met tips en trics om het perfecte plaatje te schieten.

Praktische informatie

Deelname aan de workshop Natuurfotografie is gratis. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 20 personen. Je kunt je aanmelden via de website van Bibliotheek Heusden. <link>

De workshop is op zaterdag 29 juni van 10.00u tot ongeveer 13.00u. We verzamelen op de parkeerplaats aan de Deutersestraat in ‘s-Hertogenbosch.

Let op: VOL = VOL

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee