JUN 23
Wie:
Vioolschool Fiedelino
Wat:
Muziekuitvoering
Waar:
Vrije School, Waalstraat 30 in Den Bosch

Einduitvoering vioolschool Fiedelino

Vioolschool Fiedelino uit Drunen sluit het seizoen zoals altijd af met een einduitvoering. Deze vindt ditmaal plaats op zondag 23 juni in de Vrije School, Waalstraat 30 in Den Bosch en begint om 15.30 uur.

Fiedelino leerlingen collage

Leerlingen (variërend van 7 tot 15 jaar) spelen op deze uitvoering een stuk solo waarbij ze worden begeleid door pianist Maarten van den Hoven. Er zullen werken te horen zijn van componisten als Rieding, Baklanova, Severn, Fauré, Mollenhauer, van den Dungen, Jardanyi en Mach. Om 15.30 uur start het eerste deel van de uitvoering, dan is er pauze en om 17 uur begint het tweede deel. Het is mogelijk een deel van de uitvoering bij te wonen.

De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage voor de onkosten wordt op prijs gesteld.

Voor meer informatie: www.fiedelino.nl

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee