JUN 27
Wanneer:
20:00 tot 22:00
Wie:
Sjef van Herpt
Wat:
Alzheimer Café Heusden
Waar:
Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop

Alzheimer Café Heusden

Op donderdag 27 juni vindt weer het Alzheimer Café Heusden plaats. Het thema is dit keer: Samen de juiste balans.
Het is bekend dat lichaam en geest elkaar beïnvloeden. Een mantelzorger moet naast de zorgtaken ook tijd voor zichzelf nemen om de zorg vol te kunnen houden. Kracht en energie krijg je onder andere door te sporten of als mantelzorger dingen voor jezelf te doen. Maar dit kan ook samen met degene voor wie je zorgt. En dat is een mooie en praktische combinatie die voor allebei plezierig kan zijn.

Nicolette Slot; oefentherapeut Mensendieck, mind language coach, bedrijfsoefentherapeut, wandeltrainer en leefstijl coach zal u deze avond vanuit haar vakkennis en ervaring hierover meer vertellen.

U bent welkom in het Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251 BE Vlijmen. Om 19:30 uur gaat het café open. Het programma start om 20:00 uur. Om 21:30 uur eindigt het officiële programma. Het café sluit uiterlijk om 22:00 uur. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig. Voor informatie kijk op www.facebook.com/ahcheusden of neem contact op met Sjef van Herpt tel. 06-37614842, alzheimercafeheusden@gmail.com.

7-6-2019 © tekst Alzheimer Café Heusden, foto Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee