MEI 25
Wanneer:
10:00 tot 14:00
Wie:
Gemeente Heusden
Wat:
Dag van de techniek/Ondernemer van het Jaar
Waar:
Benier aan de Looier 20 in Nieuwkuijk

Wie wordt Ondernemer van het Jaar?

Er zijn meer dan 2500 stemmen uitgebracht op de genomineerden voor de Dromen. Doen. Heusden. –awards. De winnaars maken we de komende maanden bekend tijdens verschillende evenementen die plaats vinden in de gemeente.

Dag van de Techniek

Op zaterdag 25 mei vindt de Dag van de Techniek de Langstraat plaats, bij Benier aan de Looier 20 in Nieuwkuijk. Tijdens deze dag kun jij een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken welke mooie techniekbedrijven er in de Langstraat actief zijn! Wethouder Thom Blankers maakt deze zaterdag om 12.00 uur bekend wie de ‘Doener-award’ wint van ondernemer van het jaar. De genomineerden zijn: Gerard en Irma Keetels, Maurice Emmers, Jarmo Beekmans en Jos van der Ven. Op www.heusden.nl/DDH2018 lees je waarom zij genomineerd zijn als ondernemer van het jaar.

Kom beleven

Tussen 10:00 en 14:00 promoten we techniek in de breedste zin van het woord! Kom beleven, ervaren en zien wat er allemaal in de techniek speelt. Er zijn leuke activiteiten voor jong en oud. Kom erachter hoe een lasersnijder werkt, laat je verrassen door hoe een zonneboot in elkaar steekt of kijk hoe een broodmachine wordt gemaakt. Je hoeft niet alleen te kijken: er is ook genoeg te doen. Verwissel een autoband of bouw je eigen vliegtuig. Op de hotspot zijn ruim 20 bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio vertegenwoordigd. Kortom: dé technologische beleving voor jong en oud!

Overige winnaars

Binnenkort weten we wie de titel van Droom, de Doener (sporter) en Heusdenaar van 2018 in de wacht sleept! We reiken de awards voor de diverse categorieën bij de volgende evenementen uit:

 

Award Datum uitreiking: Evenement:
Heusdenaar van het jaar 24 mei 2019 Ongehoord in Elshout
De Droom en Doener (Sporter) 22 juni 2019 Bourgondisch Heusden

 

16-5-2019 © tekst gemeente Heusden, foto Marian de Bonth

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee