Twaalfde editie Route van de Kunst

Ook dit jaar vindt op eerste en tweede pinksterdag, 9 en 10 juni, de Route van de Kunst plaats. Op 20 locaties in de kernen Vlijmen, Nieuwkuijk, Elshout, Haarsteeg en Drunen is de bezoeker tussen 11.00 en 17.00 uur welkom bij de kunstenaar thuis, in zijn of haar atelier of op een gastlocatie. Overal is de kunstenaar zelf de hele dag aanwezig om over de tentoongestelde werken te vertellen. Bovendien zijn er nieuwe deelnemers en gastexposanten met verrassend en boeiend werk. Als smaakmaker is er vanaf maandag 27 mei een expositie in de galerij van De Voorste Venne met van elke kunstenaar één werk. Routeboekjes zijn daar en in vele andere openbare gelegenheden gratis op te halen. Voor informatie zie ook www.routevandekunst.nl

3-5-2019 (c) tekst en foto Route van de Kunst

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee