MEI 25 MEI 26
Wanneer:
14:30
Wie:
Stadswandeling ‘Heusden Herdenkt’
Wat:
themawandeling Tweede Wereldoorlog, de stadhuisramp
Waar:
Bezoekerscentrum, Pelsestraat 17 in Heusden

Themawandeling Tweede Wereldoorlog en stadhuisramp

Stadswandeling ‘Heusden Herdenkt’ vindt in de vesting vindt plaats op zaterdag en zondag 25 en 26 mei. In het kader van ‘Brabant 75 jaar bevrijd’ heeft het Regionaal Bureau voor Toerisme De Langstraat  een bijzondere themawandeling ontwikkeld onder leiding van een gids. De stadsgids vertelt uitgebreid over de gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog, de stadhuisramp, de bevolking in angst, het overleven, de bevrijding en de wederopbouw van Heusden.

Vertrek iedere laatste zaterdag en zondag van de maand om 14:30 uur vanaf het Bezoekerscentrum, Pelsestraat 17 in Heusden. Deelname: € 4,50 per persoon. Voor meer informatie en boekingsmogelijkheden kijk op: www.hbtheusden.nl.

23-5-2019 (c) tekst en foto RBT De Langstraat

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee