‘Positieve Gezondheid en Veerkracht’

Inloophuis TOON bestaat deze maand 15 jaar. Om dit te vieren organiseert het Inloophuis op woensdag 22 mei een Inspiratieavond Jubileum Positieve Gezondheid en Veerkracht ‘Positieve Gezondheid en Veerkracht’. Want Veerkracht staat centraal bij Inloophuis TOON. Wanneer je geraakt wordt door kanker, op welke manier dan ook, heb je veerkracht nodig.

Deze inspiratieavond vindt plaats bij Rabobank Waalwijk, Taxandriaweg 8. Mevrouw Machteld Huber, grondlegger van het begrip Positieve Gezondheid, verzorgt deze avond een lezing. Aansluitend is er mogelijk om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen bij de zes inspiratietafels. Deze zijn gekoppeld aan de 6 dimensies van Positieve Gezondheid.

Ontvangst vanaf 17.00 uur. Het programma eindigt om 21.00 uur. Voor de inwendige mens wordt gezorgd. Graag uiterlijk 14 mei aanmelden via coordinator@thhw.nl

8-5-2019 © tekst en foto Inloophuis Toon

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee