Portret boetseren, kunstcarrousel bij Het Pieck

Boetseer een portret in één dag bij Het Pieck. Of draai een rondje mee in de kunstcarrousel.

Vrijdag 28 juni vindt voor de 2e keer de workshop dag ‘portret boetseren’ met Marie-Louise van Schinkel plaats. In één dag boetseer je een kop met als voorbeeld een model, ook als je nog nooit een homp klei of een potlood hebt vastgehouden! Precies, ervaring is helemaal niet nodig. Jouw wens om de mogelijkheden van klei te willen onderzoeken en op zoek te gaan naar vorm en expressie is genoeg om deel te nemen aan deze dag.

De kunstcarrousel draait op dinsdag middag, elke maand opnieuw vanuit een speciaal thema. Deze ronde ga je aan de slag met het maken van een graffiti kunstwerk. Dat graffiti’s echte kunstwerken kunnen zijn, dat wist je natuurlijk al. Maar hoe maak je nou die gave, kleurrijke en vooral creatieve lettertypes? En hoe voeg je met spuitbussen die special effecten toe? Dat en nog veel meer ga je leren bij ‘graffiti’, de kunstcarrousel van juni die wordt gegeven door Saskia van Oversteeg.

En er is nog meer te doen in juni bij Het Pieck. De musical ‘Kasper & Julia’ is te zien in de theaterzaal op dinsdag 4 juni om 19.30 uur. Samen met docenten van Het Pieck hebben leerlingen van het d’Oultremontcollege hard gewerkt om deze vrije bewerking van Shakespear’s Romeo en Julia op de planken te zetten. De regie is in handen van Sietske Oosthout. Tickets zijn te koop bij het leerlingenloket van de school.

Het is ook mogelijk om naast het extra aanbod een proefles te doen bij één van de reguliere cursussen. Het aanbod van Het Pieck vind je op de website; www.hetpieck.nl Graag tot ziens.

28-5-2019 © tekst en foto Het Pieck

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee