MEI 16
Wanneer:
14:00
Wie:
Harmonie Drunen
Wat:
Pleinconcert & Walking Dinner Harmonie Drunen
Waar:
Raadhuisplein Drunen

Pleinconcert & Walking Dinner Harmonie Drunen

Op zondagmiddag 16 juni staat het Raadhuisplein in Drunen in het teken van blaas- en slagwerkmuziek. Vanaf 14:00 uur treden het Poporkest Mixed Up, de Slagwerkgroep en het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) op.

Om 16:00 uur start het muzikale Walking Dinner waarbij ensembles van de harmonie zorgen voor de muzikale omlijsting. De avond wordt rond 20:00 uur afgesloten met een slagwerkconcert. Deelname aan walking dinner 50,- per persoon. De opbrengst wordt gebruikt voor het muziekproject voor het basisonderwijs ‘Een reis door de wereld van de harmonie’. Meer informatie: https://www.harmonie-drunen.nl/activiteiten/0/pleinconcert-muzikaal-walking-dinner?act=192

Tweede muzikale & culinaire Walking Diner

Aan dit 2e Walking Dinner werken vier restaurants mee: La Cantina, Het Lokaal, De Arcade en Plein 13. Deelnemers aan het Walking Dinner krijgen een driegangendiner, inclusief drankje verdeeld over de restaurants geserveerd. Tussen de gangen volgt telkens een wandelingetje naar een ander restaurant.

27-5-2019 © tekst en foto Harmonie Drunen

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee