Opnieuw op avontuur in de eredivisie

Om beurten wisselden ze gisterenavond (28 mei) stuivertje en dacht de aanhang van Go Ahead Eagles en die van RKC dat hun cluppie zou promoveren. In een bizar verlopen wedstrijd was het echter de Rooms-Katholieke Combinatie uit Waalwijk die aan het langste eind trok. Door met 5-4 te winnen van de Eagles speelt het komend seizoen in de eredivisie.  Het moet nog blijken of het daar wat te zoeken heeft, maar dat mag de pret voorlopig niet drukken. Voetbalkenners wijzen naar coach Fred Grim als de man achter het succes van RKC. Het succes inspireerde ook cartoonist en voetballiefhebber Bob Leenders tot het maken van een cartoon.

29-5-2019  © tekst van de redactie, cartoon Bob Leenders

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee