Korfbalvereniging NDZW terug bij VV Haarsteeg

Op zaterdag 11 mei is een nieuw welkomstbord bij Sportpark Haarsteeg onthuld. Op dit bord zijn de logo’s van VV Haarsteeg en korfbalvereniging NDZW te zien. Sinds enkele weken delen beide clubs het sportpark aan de Priemsteeg en met de onthulling van het nieuwe welkomstbord heeft het sportpark officieel een nieuwe bewoner.

Op de gedeelde accommodatie werd zaterdag door jeugdspelers een potje korfbal gespeeld en in de bestuurskamer werd – onder toeziend oog van burgemeester Willemijn van Hees – door de voorzitters van beide clubs de welkomsttaart aangesneden.

De nieuwe samenwerking met NDZW sluit naadloos aan op het motto van VV Haarsteeg. Het motto luidt Samen sterk, waardoor men bij de voetbalvereniging uitkijkt naar een mooie samenwerking met de dameskorfbalclub. NDZW is ontstaan uit een fusie tussen Never Down uit Vlijmen en Zwart Wit ’82 uit Haarsteeg. Zwart Wit ’82 speelde tot de fusie in 2007 haar wedstrijden al op het sportpark van VV Haarsteeg, waardoor zij na 12 jaar weer ‘thuiskomt’.

Beide clubs zijn blij dat ze samen een accommodatie delen en kijken uit naar een waardevolle samenwerking.

14-5-2019 © foto NDZW-VV Haarsteeg

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee