Expositie Route van de Kunst in Voorste Venne

Op eerste en tweede pinksterdag vindt de 12de editie van de Route van de Kunst plaats. Dit jaar is een samenwerking aangegaan met Het Pieck in de vorm van een tentoonstelling in de galerij, rondom de binnentuin van het complex De Voorste Venne (DVV) in Drunen. Van elke deelnemende kunstenaar is daar een werkstuk te zien.

Op maandag 27 mei werd de expositie onder grote belangstelling feestelijk geopend door Laura Hoek, directeur van Het Pieck, en Henk Willems in zijn hoedanigheid als voorzitter van de Route. De expositie loopt tot eind juni en is gratis te bezoeken tijdens openingsuren van de Voorste Venne. Zondag 9 juni en maandag 10 juni is de bezoeker tussen 11.00 en 17.00 uur welkom op 20 locaties in de kernen Vlijmen, Nieuwkuijk, Elshout en Drunen, bij de kunstenaar thuis, in zijn of haar atelier of op een gastlocatie. Zie voor meer informatie www.routevandekunst.nl.

29-5-2019 © tekst Annelies van der Sanden, foto’s Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee