MEI 16
Wanneer:
19:30
Wie:
Stichting Honsoirde
Wat:
Cultuurcafé met drie boeiende sprekers
Waar:
Cultuurtoren van abdij Mariënkroon

Cultuurcafé in Cultuurtoren van Honsoirde

Alle cultuurliefhebbers opgelet. Op donderdag 16 mei houdt Stichting Honsoirde opnieuw een Cultuurcafé met borrel in de Cultuurtoren van abdij Mariënkroon, met drie boeiende sprekers uit de wereld van de regionale cultuur en politiek. Te gast in deze editie zijn: Henk Willems, Barbara Brouwer en Aart Jan Gorter.

Henk Willems, voorzitter van de Raad van Toezicht van het provinciale kennis- en expertisecentrum Erfgoed Brabant. Hij zal ingaan op het belang van cultuur voor het leefklimaat in de lokale samenleving.

Barbara Brouwer, directeur van Phoenix Cultuur, het cultuurbedrijf van de gemeente Meierijstad. Zij zal vertellen over het succes van het Cultuurhavencomplex (CHV) aan de Noordkade in Veghel.

Aart Jan Gorter, gemeenteraadslid voor D66 in Heusden. Hij beantwoordt de vraag wat de lokale politiek kan betekenen voor de ontwikkelingen op cultureel gebied.

Na de drie inleidingen volgt een debat onder leiding van Hildo van Engen, voorzitter van Cultuurtoren Honsoirde. Hierna is er onder het genot van een drankje ruime gelegenheid voor ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen. Het Cultuurcafé is uiteraard gratis toegankelijk, en iedereen met hart voor kunst en cultuur is van harte welkom! Het is plezierig als u uw komst wilt aankondigen via cultuurtoren@honsoirde.nl. Het Cultuurcafé vindt plaats in de Cultuurtoren op het terrein van de voormalige abdij Mariënkroon, Abdijlaan 6a in Nieuwkuijk. Aanvang 19.30 uur. Voor verdere info: www.honsoirde.nl.

9-5-2019 © tekst Honsoirde, foto Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee