JUN 10
Wanneer:
10:00 tot 17:00
Wie:
Rotary Club Heusden
Wat:
boekenmarkt
Waar:
Vismarkt in Heusden-vesting

Boekenmarkt Heusden-vesting op 2e Pinksterdag

Voor de 14e keer organiseert Rotary Club Heusden – traditiegetrouw op 2e Pinksterdag. dus 10 juni 2019 – van 10.00 tot 17.00 uur de boekenmarkt op de Vismarkt in Heusden-vesting. De voorbereidingen zijn in volle gang. De boeken zijn goed gesorteerd en staan klaar voor transport naar de markt. De afgelopen jaren is vooral het aanbod van bijna nieuwe boeken toegenomen. Hierdoor is de kwaliteit van deze boeken­markt enorm gestegen. U vindt nog meer prachtige koopjes.

Ook dit jaar gaat de opbrengst van de boekenmarkt naar een goed doel binnen de gemeente Heusden. Voor 2019 is opnieuw besloten om het bedrag te schenken aan Stichting Prisma. Stichting Prisma biedt mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking woonruimte op verschillende locaties binnen de gemeente Heusden. Het bedrag is bestemd voor de aanschaf van een tweede elektrische Duofiets. De eerste fiets was een groot succes en de belangstelling is overweldigend. Ook de tweede Duofiets zal rouleren tussen de verschillende locaties in de gemeente Heusden. De fiets kan gebruikt worden door een familielid of mantelzorger om samen met de cliënt een fietstocht te maken. Dit is voor beiden een fantastische ervaring. De horeca doet zoals ieder jaar volop mee en het geheel wordt door vele ondernemers gesponsord. Alle details op www.boekenmarktheusden.nl
Volg ons op Facebook: Boekenmarkt Heusden.

12-5-2019 © tekst en foto Rotary Club Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee