MEI 23
Wanneer:
19:30 tot 22:00
Wie:
Alzheimer Café Heusden
Wat:
Samen herinneringen ophalen bij dementie
Waar:
Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop te Vlijmen

Alzheimer Café Heusden

Donderdag 23 mei vindt het Alzheimer Café Heusden weer plaats. Het thema is dit keer: Samen herinneringen ophalen bij dementie. Mensen met dementie hebben geheugenstoornissen. Hoe kunt u daar het beste mee omgaan? U ondersteunt mensen waarbij bijvoorbeeld Alzheimer is geconstateerd, op plezierige wijze door met hen bewust positieve herinneringen op te halen. Gebeurtenissen, foto’s, lievelingsmuziek enzovoort kunnen worden vastgelegd en gebruikt. Bijvoorbeeld in een levensboek, een levensloop, een geheugenkoffer of een fotoboek. Hoe bepaal je welke herinneringen worden gekozen en hoe je deze kunt vastleggen?  Door Mary van Son en Marion Arends.

U bent welkom in het Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251 BE Vlijmen. Om 19:30 uur gaat het café open. Het programma start om 20:00 uur. Om 21:30 uur eindigt het officiële programma. Het café sluit uiterlijk om 22:00 uur. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig. Voor informatie: Sjef van Herpt tel. 06-37614842, alzheimercafeheusden@gmail.com.

7-5-2019 © tekst Alzheimer Café Heusden, foto Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee