APR 18
Wanneer:
17:00
Wie:
Bibliotheek Heusden
Wat:
Expositie mooiste plaatjes van Heusden e.o.
Waar:
gebouw bibliotheek Vlijmen

‘Wellicht het mooiste fotoboek over Brabant’

Hans Janssen uit Hedikhuizen en Peter van Haaften uit Vlijmen trekken sinds 2014 met de camera door het Brabantse land om de mooiste plekken vast te leggen. Eind 2016 verscheen het fotoboek Verrassend Brabant dat door het BD werd benoemd tot ‘Wellicht het mooiste fotoboek over Brabant’.

Speciaal voor de bibliotheek maakten zij een selectie van de mooiste plaatjes in de omgeving van de gemeente Heusden. Naast foto’s uit het boek zijn met name niet gepubliceerde foto’s te bewonderen uit de omgeving: Vlijmen, Heesbeen, Heusden, Den Bosch, Bokhoven, Engelen, Elshout, Drunen, Giersbergen, Nieuwkuijk, Hedikhuizen en Haarsteeg.

Laat het een inspiratie zijn om de aankomende tijd op pad te gaan. In de Bibliotheek zijn een aantal  wandelroutes in de directe omgeving beschikbaar gesteld uit het boek, gemaakt door mooisteroutes.nl.

De fotografen zullen bij de feestelijke opening in Vlijmen op donderdag 18 april (17.00 uur) aanwezig zijn en uiteraard iets vertellen over de expositie. Tijdens de Drunense Deining op 1 juni geven zij een lezing over het ontstaan van het boek en hoe zij door de seizoenen heen de mooiste beelden vastleggen. Het boek is voor leden van de bibliotheek te koop voor € 15,-, voor niet-leden € 19,95 (winkelverkoopprijs € 29,95).

10-4-2019 © tekst en foto Bibliotheek Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee