Vragen van GroenLinks Heusden over openbaar WIFI en 5G-netwerk

In het Brabants Dagblad van donderdag 4 april  stond  een artikel over 5G-straling. GroenLinks Kamerlid Laura Bromet stelt in dit artikel dat er nog weinig onderzoek is gedaan naar de effecten voor de gezondheid te onderzoeken en dat we nog niet precies weten hoe het zit met de gevaren voor de volksgezondheid. Ze roept daarom op om de bezorgdheid van de mensen serieus te nemen en de effecten voor de gezondheid te onderzoeken.

Ook in Heusden stellen inwoners vragen over de effecten van (openbaar) WiFi en het toekomstige 5G-netwerk. Reden voor GroenLinks Heusden om artikel 43 vragen hierover te stellen aan het college. Niet alleen vragen over WiFi en 5G zelf, maar ook over de manier waarop de gemeente wil omgaan met de bezorgdheid van de inwoners. Uiterlijk 26 april moeten deze vragen beantwoord zijn. GroenLinks is  zeer benieuwd naar de reactie.

11-4-2019 (c) tekst en foto GroenLinks

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee