‘Theater voor volwassenen’ e.a. cursussen bij Het Pieck

Tegelijk met het mooie weer starten er een hoop nieuwe workshops en cursussen bij het Pieck. Zo start er een theatercursus voor volwassenen op woensdagavond van 20.00 tot 21.30 uur. Een cursus waarin je gaat improviseren en samenspelen en waarin je leert geloofwaardige karakters en emoties neer te zetten. Door de combinatie van techniek en spelplezier kunnen zowel ervaren spelers als beginners zich aanmelden.

 

Ook starten er nieuwe kinder-theatercursussen op vrijdagmiddag in Drunen. Op maandag- en woensdagmiddag kun je meedoen aan gratis proeflessen dans. Mocht je het zo leuk vinden dat je mee wilt doen dan is het mogelijk in een nieuwe groep te starten of in te stromen bij een bestaande groep.

Na de meivakantie krijgt ook de cursus edelsmeden voor volwassenen een vervolg. Vanaf 7 mei start er een cyclus van 5 lessen, waarbij vormgeving en techniek, belangrijke aspecten van het ambacht edelsmeden, de meeste aandacht krijgen. Het voor de cursus benodigde gereedschap is in het atelier aanwezig.

Ook de cursus leer-bewerken voor volwassenen gaat een vervolg krijgen. Interesse? Meld je aan als geïnteresseerd en we houden je op de hoogte! Voor info en aanmelden wat betreft nieuwe workshops en cursussen; raadpleeg de website, bel of mail; info@hetpieck.nl / 0416-320500.

19-4-2019 © tekst en foto’s Het Pieck

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee