APR 14
Wanneer:
10:30 tot 15:00
Wie:
Beheerders 't Patronaat
Wat:
Open Dag ‘t Patronaat
Waar:
Open Dag ‘t Patronaat

Open Dag ‘t Patronaat te Nieuwkuijk

De afgelopen jaren is volop geïnvesteerd om Open Dag ‘t Patronaat te laten aansluiten bij de wensen van de gebruikers. Die verbeteringen hebben ’t Patronaat daarmee ook uitnodigend gemaakt voor nieuwe gebruikers en voor het opstarten van nieuwe initiatieven, zoals de inloop Efkes Buurten.

Hoog tijd dan ook om belangstellenden uit te nodigen om een kijkje te komen nemen. Dat kan op zondag 14 april van 10.30 tot 15.00 uur. Tijdens deze Open Dag zullen ook diverse verenigingen zich presenteren. Loop ook eens binnen op 14 april.

2-4-2019 © tekst ’t Patronaat

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee