21 april 2019 |
0
0
MEI 24 MEI 25
Wanneer:
18:45
Wie:
Ongehoord
Wat:
Open podium voor talenten
Waar:
Elshout

Ongehoord Heeft Zin in Elshout

Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei vindt de veertiende editie van Ongehoord plaats, het open podium voor bijzondere musici, schrijvers, dichters en performers in de gemeente Heusden. Het wordt een verrassende editie met veel beweging, muziek, dynamiek en contact met het publiek op onverwachte en bijzondere locaties. Het open podium Ongehoord is hét festival met talentvolle Heusdenaren.

Ook dit jaar waren er weer vele spontane aanmeldingen van jonge en oudere deelnemers. Dat zorgt voor een diversiteit aan optredens van muzikanten, zangers,  dichters, schrijvers en performers. Voor de tweede maal gaat Ongehoord naar het mooie Elshout. Particulieren en ondernemers stellen – geheel in de traditie van het festival – gastvrij hun locatie open voor de verschillende optredens.

Onverwacht
Op vrijdag 24 en zaterdag  25 mei juni zijn bezoekers vanaf 18.45 uur welkom bij een daarvoor speciaal ingerichte ontvangst  bij de familie Muskens in de Kapelstraat 64.  Om 19.15 uur worden de aanwezigen in groepen verdeeld en gaan ze groepsgewijs te voet van de ene naar de andere onverwachte plek. Als altijd mogen ze een boeiende mix van verborgen talenten uit de gemeente Heusden verwachten, zonder van tevoren te weten waar ze heen gaan. Voorafgaand aan het programma wordt de Heusdenaar van het Jaar bekend gemaakt en worden de awards uitgereikt. Na afloop van alle optredens komt iedereen weer terug voor een drankje en om elkaars ervaringen te horen. De acts op de twee avonden zijn identiek

Kaarten
Kaarten zijn vanaf dinsdag 30 april  verkrijgbaar. De kosten hiervoor zijn 11 euro voor volwassenen en 6 euro voor jongeren tot en met 20 jaar. Voorverkoopadressen zijn Tabakspeciaalzaak Funcke in Drunen en Top1Toys in Vlijmen. In Elshout in de Gekroonde Hoed op 30 april van 19.00 tot 21.00 uur en In Haarsteeg  in de Steeg op dinsdag 30 april en vrijdag 3 mei van 19.00 tot 21.00 uur.
Kijk voor informatie ook op www.ongehoordheusden.nl

21-4-2019 © tekst Ongehoord, foto Dick Buskermolen

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee