APR 25
Wanneer:
20:00 tot 21:30
Wie:
Alzheimer Café Heusden
Wat:
Thema-avond: Omgaan met mensen met dementie
Waar:
De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251 BE Vlijmen

Omgaan met dementie in Alzheimer Café Heusden

Op donderdag 25 april vindt weer het Alzheimer Café Heusden plaats. Het thema is: Zo goed mogelijk omgaan met mensen met dementie.

Als iemand dementie krijgt verandert het gedrag. Soms leidt dit tot problemen, maar met een goede benadering hoeft dit niet altijd zo te zijn. Wat zijn de veranderingen in het dagelijks leven zowel voor de mensen met dementie als voor de mantelzorgers. Het gaat dit keer om praktische zaken zoals omgaan met achterdocht of valse beschuldigingen, boosheid en agressiviteit, het niet accepteren van zorg en of het verantwoord is om nog thuis te blijven wonen. Irene de Kort, casemanager dementie bij Schakelring geeft praktische tips, oplossingen en deelt ervaringen.

U bent welkom in het Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251 BE Vlijmen. Om 19.30 uur gaat het café open. Het programma start om 20.00 uur. Om 21.30 uur eindigt het officiële programma. Het café sluit uiterlijk om 22.00 uur. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig. Voor informatie: Sjef van Herpt tel. 06-37614842, alzheimercafeheusden@gmail.com.

4-4-2019 © tekst Alzheimer Café Heusden, foto archief Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee