APR 12
Wanneer:
16:15 tot 17:15
Wie:
Het Pieck
Wat:
Gratis workshop voor kids van 6 tot 12 jaar
Waar:
Voorste Venne

Kunst voor kids bij Pieckfestival

Elke 2e vrijdag van de maand is er een kinderbubbel bij het Pieck; een gratis workshop voor kids van 6 tot 12 jaar! Meedoen geeft je de kans te ontdekken wat je leuk vindt en misschien wel eens vaker zou willen doen. Vrijdag 12 april ga je aan de slag met illustreren op de iPad. Je gebruikt tekenen, schilderen en fotografie om je eigen illustratie te maken bij een verhaal. De workshop duurt van 16.15 tot 17.15 uur. Ben je van plan om te komen? Meld je dan even aan bij danique@hetpieck.nl, dan weten we hoeveel kindjes we kunnen verwachten.

Ook de kunstcarrousel gaat weer draaien! Deze keer laten we ons inspireren door de stijl van kunstenaar Alexander Calder en gaan we aan de slag met metaal. Wat hij in zijn hoofd had kon hij maken van metaaldraad; buigen, krullen, vouwen, knippen, en knijpen. Beelden om te dragen, hangen, staan, wiebelen en te bewonderen. Onder leiding van Ton Lammers maak je elke keer weer iets nieuws om mee naar huis te nemen! De kunstcarrousel gaat draaien op dinsdag 16 april en 7, 14 en 28 mei van 16.15 tot 17.45 uur. Ook voor deze activiteit meld je je aan bij danique@hetpieck.nl

Kun je niet wachten? Dan kom je natuurlijk, samen met je ouders, naar het Pieckfestival. In het weekend van 6 en 7 april is de Voorste Venne omgetoverd tot een heus festivalterrein. Zaterdagavond start het festival vanaf 19.00 uur met de bandjes avond Pop-Pieck in Utopia. Zondag wordt het festival om 12.00 uur geopend en kun je op de verschillende podia voorstellingen en presentaties bewonderen. In de gangen en zalen is een beeldende expositie van cursisten te zien en er zijn tal van workshops waar je aan mee kunt doen. Knutselen, tekenen, je eigen toetje fabriceren; het kan allemaal op het gratis Pieckfestival.

4-4-2019 © tekst en afb. Het Pieck

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee