01 april 2019 |
0
1

Geen ‘Polenhotel’ in Haarsteeg

“Goh, wat was het maandag ook alweer voor datum”, zomaar één van de reacties die afgelopen week op onze Facebookpagina werd geplaatst naar aanleiding van ons artikel over het toekomstige ‘Polenhotel’ in Haarsteeg.

Vorige week kon u lezen dat ondernemer Louis van der Heijden op korte termijn een capsulehotel wilde openen aan de Haarsteegsestraat waar hij zo’n 24 arbeidsmigranten een dak boven het hoofd kon bieden. Het hotel, waar hotelgasten slapen in een soort cel van ongeveer 2 meter lang, 1 meter breed en 1 meter hoog, zou gevestigd worden boven Roy’s Diner aan de Haarsteegsestraat. Maria uit Haarsteeg kon er wel om lachen: “1 bij 2 meter, hahaha, zal wel 1 aprilgrap zijn. Een hond heeft nog een groter hok.” Ook Hilde en Patrick uit Haarsteeg waren blij, zij konden nu toch betaalbaar uit huis. Een andere lezeres twijfelde, zij was zelf eens in een soortgelijke voorziening geweest. De informatieavond, die om 19.00 uur plaatsvond, trok desondanks geen bezoekers.

1-4-2019 © tekst en foto Bart van Venrooij

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee