21 april 2019 |
0
0
MEI 23
Wanneer:
17:30 tot 20:00
Wie:
Energiek Heusden/gemeente Heusden
Wat:
Inloop informatiebijeenkomst Heel Heusden Isoleert
Waar:
Rabobank, Wolput 36, Vlijmen

Energiek Heusden start nieuwe isolatiecampagne

Begin mei start de nieuwe actie van Energiek Heusden voor het isoleren van woningen in Heusden. Opnieuw is hierbij de samenwerking gezocht met Susteen, een professionele, landelijk opererende organisatie op het gebied van verduurzaming van woningen. Met een brief van wethouder Mart van der Poel worden woningeigenaren uitgenodigd om voor hun woning een isolatieadvies te laten opstellen. Dit advies komt tot stand op basis van een zogenaamd ‘keukentafelgesprek’ bij de inwoners waarbij de gecertificeerde adviseur van Susteen de mogelijkheden en onmogelijkheden van isolatie van de woning bespreekt.

Daarna ontvangt de deelnemer een rapport waarin een en ander is samengevat. Als er isolatie mogelijk is dan omvat het rapport op verzoek ook een of meerdere vrijblijvende offertes van regionale ondernemers om de werkzaamheden te laten uitvoeren.

Wat zijn de kosten?

Energiek Heusden heeft in samenwerking met de Gemeente Heusden en Susteen een bijzonder scherp aanbod opgesteld. Voor slechts € 20,- krijgt de wooneigenaar namelijk een uitstekend isolatie advies over de mogelijkheden om de woning duurzamer en comfortabeler te maken. Bovendien krijgen (nieuwe) leden van Energiek Heusden een zogenoemde ‘cash back’ van eveneens € 20,-. In feite krijgen zij dus een gratis isolatieadvies.

Daarnaast heeft de gemeente Heusden een subsidieregeling in het leven geroepen waarmee de wooneigenaar, onder voorwaarden, een deel van de investering in de eigen woning terug ontvangt. Meer informatie hierover kunt is te lezen op de site van de Gemeente Heusden (www.heusden.nl).

Aanmelden

Met deze actie van Energiek Heusden kan een groot aantal woningeigenaren fors besparen op de energierekening en tevens het wooncomfort verhogen. Veel huizen van voor 1985 zijn niet of zeer matig geïsoleerd en juist voor deze woningen is ‘Heel Heusden Isoleert’ bedoeld. Inschrijven kan via de site: www.energiekheusden.nl/hhi

Wie niet over internet beschikt, kan het aanmeldingsformulier ook bij de gemeente opvragen.

21-4-2019 © tekst en afb. Energiek Heusden 

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee