17 maart 2019 |
0
1

Vlijmen-dorp en de Jumbo-supermarkt

Zaterdagmiddag 16 maart heeft de Emté-vestiging in Vlijmen haar deuren voor het publiek gesloten. De supermarkt wordt omgebouwd tot een Jumbo-supermarkt. Ook de Jumbo-supermarkt aan de Oliemaat wordt omgebouwd tot een XL-versie, die gewoon openblijft en begin juli geopend wordt. Dat betekent in Vlijmen-dorp twee Jumbo-supermarkten op korte afstand van elkaar. Niet iedereen is daar gelukkig mee.  

Jumbo en Coop namen in 2018 in totaal 130 Emté-supermarkten over.  Daarvan worden er 79 omgebouwd naar Jumbo-supermarkten en 51 winkels worden een Coop-winkel. Cartoonist Bob heeft zijn eigen komische visie op de ombouw van supermarkten.

17-3-2019 © cartoon Bob Leenders

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee