Rieky Schalken
13 maart 2019 |
0
5
APR 07 JUN 23
Wie:
Gemeente Heusden
Wat:
Uitreiking Dromen. Doen. Heusden. -awards
Waar:
Zie bericht op deze website en van gemeente Heusden

Uitreiking Dromen. Doen. Heusden. -awards

De gemeente Heusden heeft een aangename verrassing in petto voor haar dromers en doeners: de Dromen. Doen. Heusden. -awards worden dit jaar weer uitgereikt!

Bijzonder gecharmeerd zijn het bestuur en de redactie van HalloHeusden.nl door de voordracht van eindredacteur Rieky Schalken, al sinds de oprichting dé grote stimulator van onze e-nieuwsbrief, voor de ‘Doener’-award in de categorie Vrijwilliger.
Rieky Schalken is dagelijks druk in de weer met het plaatsen van persberichten, het werven en begeleiden van nieuwe redacteuren, met de organisatie en bij de uitvoering van vergaderingen en besprekingen die vrijwel altijd bij haar aan huis plaatsvinden. Daarnaast is ze actief voor Energiek Heusden. In het verleden was ze hoofdredacteur van de (Vlijm)scherper.

U kunt van 6 maart tot 25 maart 2019 uw stem op haar uitbrengen en natuurlijk ook op de overige genomineerden! Wie verdient er volgens u een award?

Stemmen
Op www.heusden.nl/DDH2018 kunt u nu stemmen! Per categorie kunt u één keer een stem uitbrengen op een van de genomineerden. De afgelopen maand zijn er meerdere Dromen en Doeners, in de categorieën ondernemer, sporter en vrijwilliger, genomineerd. Het levert, zoals ieder jaar, een flinke lijst met namen op. De kandidaten voor de titel Heusdenaar van 2018 zijn het afgelopen jaar gekroond tot ‘Doener van de Maand’ door het college van Heusden en maken daarom automatisch kans op deze prestigieuze titel.

Wie de kanshebbers zijn en waarom zij genomineerd zijn vindt u op www.heusden.nl/DDH2018.

En de winnaars zijn…
Tijdens een vijftal publieksevenementen in onze gemeente reiken we de awards uit. Dan weten we wie de titel van Droom, de Doener of de Heusdenaar van 2018 in de wacht sleept! We reiken de awards voor de diverse categorieën bij de volgende evenementen uit:

Award —————————-Datum uitreiking —————Evenement
Doener – Vrijwilliger———-7 april 2019 ———————-Het Pieckfestival
Heusdenaar van het jaar—24 of 25 mei 2019 ————-Ongehoord
Doener – Ondernemer——25 mei 2019 ———————Dag van de Techniek
De Droom————————22 of 23 juni 2019 ————– Bourgondisch Heusden
Doener – Sporter—————29 of 30 juni 2019 ————–Zeepkistenrace

De exacte data/tijden van de uitreikingen en verdere bijzonderheden maakt de gemeente tijdig bekend.

07-03-2019 (c) Tekst gemeente Heusden, met toevoeging van Dimph Vos

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee