APR 06
Wanneer:
19:00
Wie:
Het Pieck
Wat:
Pieck-pop/Night of the Proms
Waar:
De Voorste Venne

Pieck Festival start zaterdagavond met Pieck-pop

Pieck-Pop opent het festival-weekend op zaterdagavond met een soort ‘Night of the Proms’, een spannende combinatie van klassieke- en popmuziek op het podium! Een verrassende, inspirerende start van een weekend vol muziek, kunst, dans, toneel, lekkere hapjes en workshops voor iedereen die zich graag onderdompelt in creativiteit!

De Elshoutse fanfare EMM heeft, samen met de bands Joyride, The Newbeats en The Five de bijzondere aftrap van de avond! Een spetterende opening waarin, geheel in de traditie van Night of the Proms, een samenspel tussen klassiek en pop te horen zal zijn. Na deze opening is het de beurt aan Nadia Nellesteinband en 840 Beats. Bands uit Tilburg die deze dag aan de bandcoachingsdag meegedaan hebben die het Pieck in samenwerking met Factorium organiseerde. Het resultaat laten ze nog dezelfde avond zien en horen! Natuurlijk spelen The Five, The Newbeats en Joyride ook nog hun eigen repertoire, bestaande uit nieuwe en al bekende nummers. Devil’s Amp neemt met een strak repertoire van eigen werk en covers (combinatie hardrock/metal) de afsluiting van de avond voor zijn rekening. Een avond vol muziek en gezelligheid dus, en een waardige opening van het Pieck Festival op 6 en 7 april!

Zaal Utopia opent op zaterdag 6 april om 19.00 uur met om 19.30 al het eerste optreden. Zorg dus dat je op tijd bent! Zondag opent het festival om 12.00 uur. Toegang is het hele festival weekend, dus zowel op 6 als 7 april, geheel gratis. 

Lees ook: https://halloheusden.nl/2019/03/pieckfestival-met-uitreiking-d-d-h-award-voor-vrijwilliger-van-2018/

26-3-2019 © tekst en foto Het Pieck

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee