MRT 31
Wanneer:
11:00
Wie:
Tennisvereniging Heusden
Wat:
Open Dag met vrij tennissen en lentetoernooi

Open Dag bij Tennisvereniging Heusden

Op zondag 31 maart staan de poorten van Tennisvereniging Heusden aan de Margrietstraat 2a in Oudheusden wagenwijd open! Wil jij ook kennis maken met tennis? Kom dan gezellig langs!

De tennisvereniging viert zijn jaarlijkse Open Dag, dit jaar op zondag 31 maart. Vanaf 11.00 uur ben je van harte welkom om vrij te tennissen. Er zijn leden van de tennisvereniging aanwezig om een balletje mee te slaan. Heb je géén tennisracket? Geen probleem! Daar zorgt de tennisclub voor.

Vanaf 13.00 uur kun je meedoen aan het lentetoernooi. Dit is een zogeheten ‘gezelligheidstoernooi’. Vooraf krijg je een bal met nummer, dit nummer refereert naar de baan waar je op speelt. Een half uur lang kun je dan een dubbelpartij spelen. Het belangrijkste tijdens dit toernooi is om samen lekker buiten te sporten en nieuwe mensen te leren kennen. Er worden meerdere rondes gespeeld.

Goodiebag voor nieuwe leden
Schrijf jij je deze dag in als nieuw lid van de vereniging? Dan ontvang je een goodiebag vol korting! In deze goodiebag zit onder andere de kortingsbon ‘maak kennis met tennis’. Als je hier gebruik van maakt ben je een jaar lang lid van de club inclusief 16 tennislessen voor maar € 199,-. De actie is voor seniorleden. De tennislessen worden gegeven door tennisschool Tom Kreemers.

Tennisvereniging Heusden bestaat al 46 jaar! Het is kleine maar gezellige vereniging aan de Margrietstraat in Oudheusden. In 2018 zijn vier van de vijf banen volledig vernieuwd, zodat er nog jaren getennist kan worden! Het is actieve vereniging voor jong en oud. Het hele jaar worden er volop activiteiten georganiseerd zoals gezelligheidstoernooien, prestatietoernooien, de clubkampioenschappen en verschillende competities. Meer informatie over tennisvereniging Heusden vind je op www.tvheusden.com.

15-3-2019 © tekst en foto Tennisvereniging Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee