Nieuw bij Het Pieck: film en Kunstcarrousel

Het Pieck in de verbouwde Voorste Venne in Drunen timmert hard aan de weg. Nieuw bij Het Pieck (voormalige Aleph) is dat je er voortaan een filmpje kunt pakken. Ook de Kunstcarrousel draait weer op volle toeren met body-percussion. Wat dat inhoudt lees je hieronder.

Een filmpje pakken

Film op het witte doek, het blijft een magische ervaring! Daarom heeft het Pieck een reeks filmvertoningen op het programma staan. Op dinsdag 19 maart wordt de eerste film vertoond in een reeks van vijf, en wel Django, de spaghetti-western uit 1966 met Franco Nero in de hoofdrol. Nadat Django uitkwam volgden er maar liefst 50 westerns met Django in de titel! Ze hadden helemaal niks te maken met het origineel maar konden zo meeliften op het grote succes dat de film boekte. Na Django draaien achtereenvolgens nog het kostuumdrama ‘The Piano’, de science-fiction ‘Her’, de musical ‘Singin in the rain’ en de bekendste dogma 95 film ‘Festen’ die destijds veel stof deed opwaaien vanwege het incest thema. Om de week kun je op dinsdag dus lekker onderuitzakken en je laten meevoeren door prachtige beelden, ingenieuze plotwendingen en betoverende muziek! Een kaartje voor de film kost € 10,- en is alleen via www.hetpieck.nl te bestellen. De films draaien op 19 maart, 2 en 16 april, en 7 en 21 mei. Tot dan!

Kunstcarrousel in teken van muziek

Vanaf 19 maart is er weer een nieuwe ronde in de kunstcarrousel. Deze keer draaien we in het teken van muziek. Onder  leiding van muziekdocent Puk van Hout gaan jullie met de hele groep een eigen lied maken. Je gaat zelf een tekst verzinnen, leert beatboxen, zingen en rappen, je gaat muziek maken met body-percussion en met instrumenten. Dat is behoorlijk wat! Na 4 lessen hebben jullie samen dan ook een volwaardige song gemaakt! Doe jij mee? Opgeven kan via www.hetpieck.nl De kosten zijn € 25,- voor 4 lessen

13-3-2019 © tekst Het Pieck

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee