APR 14
Wanneer:
13:00 tot 17:00
Wie:
Natuur- en Milieuvereniging gemeente Heusden
Wat:
Voorjaarsfestival
Waar:
Duinweg 68 in Drunen

Natuur- en milieuvereniging houdt Voorjaarsfestival

Op zondag 14 april staat van 13.00 tot 17.00 uur het natuurgebied aan de Duinweg 68 in Drunen bol van de (doe)activiteiten voor jong en oud. Tijdens het Voorjaarsfestival zijn er ook diverse prijsjes te winnen. Dus kom ook en doe mee! Entree gratis.

De Natuur- en Milieuvereniging gemeente Heusden organiseert het Voorjaarsfestival voor de tweede maal. Deze keer zijn er weer nieuwe NATUURlijke (doe)activiteiten zoals onder andere: nestkasten timmeren, verspenen van plantjes (deze mag je allebei mee naar huis nemen), schuilhut vlechten van wilgentenen; dieren zoeken; bevers, dassen, vleermuizen, uilen en nog meer van dichtbij. Bij de poel: vissen & kikkers en…. een afvalwedstrijd.

Verder zijn er ‘Eieren te kust & te keur’ -het is tenslotte voorjaar- en voor de kleinsten is er een knuffel(Repair)dokter voor het allerliefste knuffeltje. Tijdens al dat actief bezig zijn in de natuur is er NATUURlijk ook lekker en gezond OERVOEDSEL.

Ballonvaart

Het Voorjaarsfestival is ook de start van de zonnebloemwedstrijd en tijdens het festival wordt hiervoor zonnebloemzaad uitgedeeld. De hoofdprijs is een ballonvaart en zondag 14 april a.s. is in ieder geval de ballonmand al aanwezig. Kom eens kijken of jij jezelf hierin al boven de bomen ziet varen, zo vrij als een vogeltje want.. misschien win jij die hoofdprijs van de zonnebloemwedstrijd wel en ga jij de lucht in met een ballonvaart van BallonAIRpoort.

Aanmelden via: info@natuurenmilieuheusden.nl, Ga voor meer info naar: www.natuurenmilieuheusden.nl/agenda

18-3-2019 (c) tekst en afb. NMVgH

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee