APR 03
Wanneer:
19:30 tot 21:30
Wie:
Buurt Bestuurt
Wat:
inspiratiecafé
Waar:
buurthuis De Mand’

Inspiratiecafé voor ‘Inwoners op de Vliedberg’

Onder het motto ‘U komt toch ook, want uw mening telt’, organiseert Buurt Bestuurt op de Vliedberg het 4e inspiratiecafé. Alle inwoners van de wijk Vliedberg zijn welkom in buurthuis ‘De Mand’ op 3 april, aanvang 19.30  uur. Het inspiratiecafé duurt tot 21.30 uur. De koffie en thee staan vanaf 19.15 uur klaar.

De agenda ziet er als volgt uit:

19.30 uur Welkom door Ilonka Mudde

Gastspreker Theo Nelissen van Chapeau Woonkring Heusden geeft uitleg over de bewoning van de nieuwe appartementen aan de Nassaulaan.

Gastspreker Hans Rompen van gemeente Heusden is door Buurt Bestuurt op de Vliedberg gevraagd om het parkeerbeleid in de gemeente Heusden uit te leggen. Dit n.a.v. de opmerkingen die gemaakt zijn in de enquête die op de website staat.

20.30 uur  Pauze voor koffie

20.45 uur  Gastspreker Linda van de Griendt van Contour de Twern geeft uitleg over de Wijkwinkel.

‘DE TROTSEN’ worden in het zonnetjes gezet

Loterij

Vragen

21.30 uur  Afsluiting met een drankje

Bij binnenkomst in buurthuis De Mand’ kan de uitnodiging worden ingeleverd tegen een lotnummer, 1 kaart/lot per persoon. Later op de avond worden er leuke prijzen verloot! Bij de inwoners van de wijk zal een dezer dagen de uitnodiging in de bus liggen. Voor diegene die een nee/nee sticker op de brievenbus hebben, kunnen een uitnodiging afhalen in de Wijkwinkel of bij de COOP.

22-3-2019 © tekst en afb. Buurt Bestuurt

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee