MRT 19
Wanneer:
19:30
Wie:
Heemkundekring Onsenoort
Wat:
Dialect Evenement m.m.v. Yoïn van Spijk en Marie van de Middelhaai
Waar:
Partycentrum De Remise, Grotestraat 267, in Drunen

HKK Onsenoort houdt Dialect Evenement

Iets later dan de afgelopen jaren, maar Heemkundekring Onsenoort heeft het jaarlijkse Dialect Evenement weer op haar agenda staan. Op 19 maart is Yoïn van Spijk vanaf 19.30 uur weer de gastheer in Partycentrum De Remise, Grotestraat 267, in Drunen, deze keer terzijde gestaan door niemand minder dan Marie van de Middelhaai.

Zware kost zal het deze avond niet worden, want gelukkig kunnen we ook op een luchtige manier serieus met ons dialect omgaan. Wees er alvast op voorbereid, dat ook van het publiek een actieve bijdrage aan deze avond gevraagd zal gaan worden. Het belooft weer een prachtavond te worden, dus wees erbij! Dat kan door je aan te melden bij het secretariaat via bestuur@hkkonsenoort.nl  of 0416- 320995. Zoals gebruikelijk bedraagt de entreeprijs  € 4,00, waarvoor dan bij binnenkomst ‘een bekske koffie of een tas thee’ wordt aangeboden. Yoïn van Spijk, de reisleider bij de wonderbaarlijke en interactieve reis door de wereld van het dialect in onze streek. Marie van de Middelhaai zal ook op deze dialectenavond weer enkele liedjes zingen en ook vertellen over haar plannen met het Vlijmens Dialecten Woordenboek.

10-3-2019 © tekst HKK Onsenoort, foto’s Ad Hartjes

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee