14 maart 2019 |
0
0
MRT 18 MRT 22
Wie:
Het Pieck en Hunenhof
Wat:
Seniorenweek met proeflessen etc.
Waar:
de Voorste Venne in Drunen

Het Pieck en Hunenhof houden Seniorenweek

Bij Het Pieck, de nieuwe naam voor de Aleph, centrum voor de kunsten van de gemeente Heusden en bij Hunenhof, activiteitencentrum van, voor en door senioren, vinden veel activiteiten plaats voor ouderen. Activiteiten als muzieklessen, vormgeving, bridgen, toneel, biljarten, schilderen en dergelijke. Samen hebben deze organisaties het plan opgepakt om daar aandacht aan te gaan besteden en een Seniorenweek te houden in week 12, van 18 t/m 22 maart. In deze week staat de ondernemende senior centraal en staan de deuren van Het Pieck en Hunenhof wagenwijd open.

Doel is meer senioren te laten zien wat er zoal mogelijk is om tot een zinvolle (vrije-) tijdsbesteding te komen. Men kan meedoen  aan een les, mee gaan dansen, meedoen aan biljarten enzovoort. Kortom een heel scala aan mogelijkheden in week 12, dé Seniorenweek die gehouden wordt in het gebouw van de Voorste Venne in Drunen.

14-3-2019 tekst en afb. organisatie Seniorenweek

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee