GroenLinks Heusden liep mee in Klimaatmars

Een natte, maar heel kleurrijke en vrolijke stoet trok zondag 10 maart door de straten van Amsterdam.

Zo’n 40.000 mensen uitten hun grote bezorgdheid over de toekomst van Nederland en onze aarde.  Ook GroenLinks Heusden was daar bij. Met dikwijls veel gevoel voor humor stond de ernstige boodschap  op de vele kleurige borden en spandoeken die in een lang, bontgekleurd lint van de Dam naar het Museumplein werden gedragen. Diverse muziekbandjes liepen mee of  stonden langs de kant. De muziek en de daverende yellen vergrootten de sfeer en verstevigden het gevoel van solidariteit.

Nederland, de regering en wij, burgers moeten in actie komen voor een beter klimaat en een duurzame toekomst voor ons en onze (klein) kinderen. We hebben niets meer aan geld als de wereld naar de knoppen gaat! De lasten moeten natuurlijk eerlijk worden gedeeld!

11-3-2019 © tekst en foto GroenLinks Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee