APR 13
Wanneer:
11:30 tot 12:30
Wie:
Bibliotheek Heusden
Wat:
Feest, Rupsje Nooitgenoeg wordt 50 jaar
Waar:
Bibliotheek Drunen

Feest met Rupsje Nooitgenoeg in Drunense bieb

Het is feest in de bibliotheek Heusden! Rupsje Nooitgenoeg wordt dit jaar namelijk 50 jaar. En dat gaan we vieren in de vestiging in Drunen, met weer een gezellige voorleesbijeenkomst voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Papa of mama (of opa/oma/oom/tante/buurman/buurvrouw/grote broer of zus/…zijn ook van harte welkom.

Natuurlijk wordt Rupsje Nooitgenoeg voorgelezen en kunnen de kinderen een kleine activiteit meedoen. Verder is het geen feest zonder iets te drinken en te snacken. De toegang is gratis, maar meld je kind wel even aan via onze website: www.bibliotheekheusden.nl

Feest met Rupsje Nooitgenoeg in Bibliotheek Drunen, zaterdag 13 april 11.30 uur – 12.30 uur

24-3-2019 © tekst en Afb. Bibliotheek Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee