06 maart 2019 |
0
0
MRT 16
Wanneer:
13:00 tot 20:00
Wie:
Provincie Noord-Brabant
Wat:
Open Dag provinciehuis
Waar:
provinciehuis in ’s-Hertogenbosch

Er valt genoeg te kiezen

Sommigen beweren dat de landelijke politiek de verkiezingen voor de Provinciale Staten, waaronder die van Noord-Brabant gekaapt hebben. Hilversum is in de ban van machtsverlies en -winst in de Eerste Kamer.  Jammer, want in Brabant is er ook genoeg te kiezen. Wie daar meer over wil weten kan op 16 maart tussen 13.00 en 20.00 uur naar de Open Dag in het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch gaan of de provinciale stemwijzer invullen. Er valt, ook volgens cartoonist Bob Leenders, genoeg te kiezen (https://www.brabant.nl/).

14-3-2019 (c) tekst R. Schalken, cartoon Bob Leenders

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee