MRT 24
Wanneer:
14:00
Wie:
Stichting Honsoirde
Wat:
Cconcert singer-songwriter Elrieke van Gelderen
Waar:
voormalige abdij Mariënkroon te Nieuwkuijk

Concert Singer-Songwriter Elrieke van Gelderen

Zondag 24 maart is singer-songwriter Elrieke van Gelderen te gast in de Cultuurtoren van de voormalige abdij Mariënkroon te Nieuwkuijk.

Wanneer Elrieke gaat zingen, dan is het onmogelijk om niet in vervoering te geraken door haar muziek. Haar unieke en uitgesproken stijl, waarbij zij eigen werk afwisselt met covers is sfeervol, gevoelig en beroerend, maar ook intens, uitbundig en rauw! Waarbij je het gevoel krijgt dat zij alleen voor jou zingt.

Tijdens het concert maakt Elrieke het publiek deelgenoot van haar persoonlijke thema’s. Het gaat hierbij onder andere om jezelf te herontdekken, de worsteling van veranderingen en vooral de liefde. Deze onderwerpen komen voort uit haar ervaring en zelfreflectie die voor veel bezoekers herkenbaar zullen zijn. Het is bekend: wanneer Elrieke met haar uitgesproken presentatie eenmaal losgaat, is er geen houden meer aan. Met haar gevarieerde stem etaleert ze een breed palet van de regenboog. Van uitbundig, intens, sfeervol, tot rauw.

Elrieke is een veelzijdig artiest met haar Amerikaanse sound en Engelse Bite, want ook de blues schuwt zij niet. Zij laat een breed spectrum aan persoonlijke thema’s de revue passeren, zoals het worstelen met veranderingen, jezelf herontdekken en de liefde.

Deze middag is ook de expositie van Kunstgroep Unique op de eerste verdieping van de Cultuurtoren te bekijken (gratis).

Zondag 24 maart 14.00 uur Cultuurtoren Honsoirde, entree 10 euro, kaarten reserveren is mogelijk via: www.honsoirde.nl.

19-3-2019 © tekst en foto Stichting Honsoirde

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee