MRT 07
Wanneer:
20:00
Wie:
GroenLinks Heusden
Wat:
bijeenkomst agenda raadsvergadering
Waar:
Oldenbarneveltstraat 5 in Drunen

Bij GroenLinks thuis

GroenLinks Heusden nodigt je uit om mee te praten. Over de onderwerpen die de komende raadsvergadering op de agenda staan. Bijvoorbeeld over het uitvoeringsprogramma duurzaamheid 2019 ( in de komende drie jaar gaat de gemeente grootschalig aan de slag met verduurzaming en het gasvrij maken van bebouwing). Of over de verordening maatschappelijke ondersteuning en jeugdhulp van de gemeente. Maar er is ook ruimte voor je eigen inbreng. Iedereen is van harte welkom op donderdag 7 maart om 20.00 uur in de van Oldenbarneveltstraat 5 in Drunen.

4-3-2019 © tekst GroenLinks Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee